d-r Pashaliev Plastic Surgeryd-r Pashaliev Plastic Surgery
Естетични операции за гърди - кликнете тукЕстетични операции за тяло - кликнете тукЕстетични операции за лице - кликнетет тук
    Начало
За нас Печат Е-мейл

Д-р Пашалиев - пластичен хирург

Днес все по-често красотата се асоциира с успеха и щастието и съвременният човек естествено се стреми към тях. Все повече хора желаят да коригират начина, по който изглежда лицето или тялото им.

Пластичната хирургия е направление в медицината, което има за цел да коригира естетически тялото и лицето и/или да възстанови функции и части на тялото, които са били увредени в следствие на травма.

Важно е да се доверите на високо квалифициран и лицензиран пластичен хирург. Само така ще получите качествено медицинско обслужване и ще избегнете излишни рискове за здравето си.

За да вземете решение да се подложите на пластична операция, вие ще се нуждаете от подробна информация относно възможностите и резултатите, които могат да се постигнат с пластичната хирургия. По време на консултацията, аз ще отговоря на всички ваши въпроси и ще обсъдим в детайли вашите желания и очаквания от пластичната корекция.

Пластичната хирургия е смисълът на моя живот. Бих желал пациентите ми да получат най-добрите медицински грижи и да се радват на високо качество на живот.

Д-р Николай Пашалиев
Лицензиран Пластичен Хирург

Д-р Николай Пашалиев е лицензиран член на
Българската Асоциация по Пластична, Възстановителна и Естетична Хирургия (BUL.A.P.R.A.S.)

Изтеглете биографията на д-р Пашалиев оттук


 
Версия на Български език English version